Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Liefde voor klassiekers

  Nieuws

Venray Oldtimer City (VOC) houdt in het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 juli voor de 25ste keer de oldtimertoertocht.

In een drieluik in Peel en Maas aandacht voor dit evenement dat in 25 jaar tijd Venray mede op de kaart heeft gezet. Deze week in deel 2: voorzitter Marc Arts van de organiserende stichting. "Als bestuur zijn we er enorm trots op dat we met het evenement Venray al jaren op de kaart zetten. Net als in de afgelopen jaren is het koopzondag, dus ook de winkeliersvereniging is blij dat het evenement zoveel bezoekers trekt. Ze komen uit het hele land. Het is voor beide een win-winsituatie", aldus Arts in het interview met Peel en Maas. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten