Logo peelenmaasvenray.nl

Kerstactie Raayland: 7300 euro voor KiKa

  Nieuws

De kerstactie van het Raayland College in Venray heeft dit jaar een bedrag van 7300 euro opgebracht voor het goede doel: Kika (Kinderen Kankervrij).

De hele week stonden activiteiten op de middelbare school in het teken van KiKa. Vrijdag was de afsluiting en bekendmaking van het bedrag. In een mooie kerstsfeer werden er zelfgemaakte etenswaren aan de man gebracht, er waren tal van activiteiten en docenten van de school lieten zich zelfs voor een mooi bedrag kaal scheren. Een team van de school (bestaande uit Daan, Tijs, Thijmen, Bent, Joep, Milan, Jeroen, Julius, Jacco en Stijn) gaat deelnemen aan de tocht voor KiKa en mocht de cheque in ontvangst nemen. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten