Afbeelding
Foto: Rianne Verbong

Zilveren bijtje voor Maria Verstegen

Nieuws

In de brandweerkazerne in Venray is vrijdagavond door de Veiligheidsregio een nieuwe tankautospuit officieel overhandigd aan de post Venray onder toeziend oog van burgemeester Hans Gilissen.

Deze tankautospuit is er een in een reeks van nieuwe voertuigen die door de Veiligheidsregio zijn aangeschaft en voldoet aan de nieuwste eisen die gesteld worden aan brandbestrijding maar ook aan arbeidshygiëne en veiligheid voor brandweerlieden. De brandweer van Venray heeft hiermee een blusvoertuig in de kazerne staan die weer jarenlang in geval van nood  de burgers van Venray en omgeving tot dienst kan zijn.

Ook werd op dezelfde avond afscheid genomen van Maria Verstegen als postcommandant van de Venrayse brandweer. Ze werd geprezen om haar inzet voor de Venrayse brandweer en de wijze waarop ze vijf jaar de post geleid heeft in soms moeilijke omstandigheden. Bovendien werd benoemd dat Maria Verstegen in totaal 27 jaar in dienst is geweest bij de brandweer. Voor haar jarenlange inzet en toewijding kreeg ze van burgemeester Gilissen het zilveren bijtje van de gemeente Venray opgespeld. Ad Verhagen is benoemd als nieuwe postcommandant van het Venrayse korps.

Foto's Rianne Verbong.


Afbeelding

Uit de krant