Logo peelenmaasvenray.nl

Brunch voor mantelzorgers

  Nieuws

In de gemeente Venray zijn er ongeveer 4300 mantelzorgers. Zij vervullen deze zorg vaak naast andere dagelijkse bezigheden, zoals een baan, een opleiding of de zorg voor het eigen gezin.

Hoewel mantelzorgers een onzichtbare groep vormen, zijn ze zeer belangrijk voor onze samenleving. Daarom is het goed dat er op de Dag van de Mantelzorg extra aandacht wordt geschonken aan deze onmisbare groep vrijwilligers. Dit jaar is de dag van de mantelzorg op 10 november. Op en rond die dag worden er in heel Nederland activiteiten georganiseerd waarbij de mantelzorger in het zonnetje wordt gezet. Zo ook in Venray. Op zaterdag 10 november wordt door de Rotary Club Venray aan de mantelzorgers van de gemeente Venray een brunch aangeboden bij ANNO 54 in Venray. Tijdens deze welverdiende brunch, met muzikale omlijsting, is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar te bemoedigen. De brunch begint om 12.00 uur en eindigt om 14.00 uur. U kunt zich opgeven tot vrijdag 2 november bij Steunpunt Mantelzorg Venray via mail mantelzorg@venray.nl of via het Zorgloket van de gemeente Venray, tel. (0478) 523333. Het thema van de dag van de mantelzorger is dit jaar: Mantelzorg doe je samen en dat sluit perfect aan bij deze brunch die samen met de leden van de Rotary verzorgd wordt. Op deze dag wordt de mantelzorger verzorgd in plaats van dat hij/zij zorgt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten