Logo peelenmaasvenray.nl

Feestelijke afsluiting Week van de dementie

  Nieuws

De Week van de dementie werd vrijdag in Schouwburg Venray afgesloten met een feestelijk programma met als titel 'Dementie krijgt een stem'.

Het was het slotakkoord met een week vol activiteiten die in het teken stonden van dementie. In de schouwburg waren er optredens van onder andere Ouderenkoor Crescendo, Ars Musica en de Liederentafel. Tevens presenteerde zich het Alzheimer Café Koor, een koor bestaande uit een verzameling zangers en zangeressen met dementie en hun familieleden. De middag werd aan elkaar gepraat door entertainer Henk Deters, terwijl wethouder Anne Thielen de opening voor haar rekening nam. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten