Logo peelenmaasvenray.nl

"Volgend jaar gratis op de kermis"

  Nieuws

Nee, de editie 2018 van de Venrayse kermis gaat zeker niet de boeken in als de beste ooit. Daarvoor waren de temperaturen te tropisch.

Zeker overdag trok de kermis vanwege de hitte veel minder bezoekers dan normaal. En dat merkten de kermisexploitanten maar al te goed, verklaarde Rens Reemer (foto) woensdagmorgen tijdens de jaarlijkse evaluatie van de kermis in het gemeentehuis. "De hitte hield vooral overdag veel mensen weg. We vragen de gemeente om de huidige exploitanten volgend jaar gratis op de kermis te plaatsen om deze ramp goed te maken. We gaan dit jaar niet met een lachend gezicht uit Venray vertrekken." In Peel en Maas donderdag een uitgebreid verslag van de evaluatie. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten