Logo peelenmaasvenray.nl

Lasershow vervangt vuurwerkshow

  Nieuws

De vuurwerkshow op dinsdagavond voor de ingang van het gemeentehuis gaat niet door. Daarvoor in de plaats is er een lasershow.

"Dat is besloten naar aanleiding van de landelijke richtlijnen. Met deze hitte is de kans op een brand groter en dus is het niet verantwoord om de vuurwerkshow door te laten gaan", aldus kermiscoördinator Helene Busser van de gemeente Venray. De lasershow begint om 23.00 uur, eveneens voor de ingang van het gemeentehuis. De bouwhekken worden voor die gelegenheid vervangen door dranghekken, zodat het publiek optimaal kan genieten van de show. "De verlichting in en om het gemeentehuis is uit, zodat de effecten van de lasershow nog beter tot hun recht komen", aldus Busser.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten