Oldtimertoertocht: 300 deelnemers

  Nieuws

Met ongeveer 300 deelnemers kan de organisatie van de Venrayse Oldtimer Toertocht (VOC) terugkijken op een geslaagde 24ste editie van dit evenement.

Deken Smeets van Venray zegende zondag vanaf elf uur alle auto's om zo de bestuurders met hun klassieke auto's een veilige rit toe te wensen. De deelnemers konden kiezen tussen een toerrit over 50 of 80 kilometer. Na terugkomst stonden alle oldtimers te pronken op het Schouwburg- en Henseniusplein en was het in het centrum van Venray lekker druk met autoliefhebbers en winkelend publiek. Marc Arts, dit jaar voor het eerst voorzitter van VOC, kijkt terug op een geslaagd evenement. "We hadden ideaal weer, zowel voor de deelnemers als de kijkers, en een fantastisch deelnemersveld met mooie pareltjes, maar vooral heel divers. We kijken nu al vooruit naar 2019 als we ons 25-jarig jubileum vieren." Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten