Feestelijk slot fietsvierdaagse

  Nieuws

Met een bezoek van rozenkoningin Mieke Smits uit Lottum werd de slotmiddag van de 34ste Fietsvierdaagse Venray feestelijk afgesloten.

De rozenkoningin reikte de medailles uit en had voor iedere deelnemer aan de fietsvierdaagse een roos in petto. In De Witte Hoeve was er voor de deelnemers een programma met muziek en de uitreiking van de verschillende prijzen, waaronder de hoofdprijs, een prachtige fiets die werd verloot onder de voorinschrijvers van het fietsevenement. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten