Cultuurhistorische dag in Venray

  Nieuws

De schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan Venray wil kijken of het mogelijk is om op zondag 30 juni 2019 een cultureel-historische dag, afgesloten met een minitaptoe) te houden in Venray.

Het gilde is op zoek naar muziekkorpsen, bij voorkeur van schutterijen, schuttersgilden en majorettekorpsen, om die dag deel te nemen aan deze cultureel-historische dag. De dag staat in het teken van de cultuur-historie in Venray, waarbij getracht wordt om de Noord-Limburgse gemeenschap kennis te laten maken met het prachtig cultuur-historisch erfgoed.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten