Prorail: werkzaamheden aan Maaslijn

  Nieuws

In verband met Project Vervanging Treinbeveiliging (PVT) door ProRail wordt er de komende tijd, tot en met september, aan de Maaslijn gewerkt.

Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. De werkzaamheden starten steeds om 20.58 uur en duren tot einde dienst. Op 25 en 26 juli, 1 en 2 augustus en op 8 en 9 augustus werkt ProRail op de Maaslijn tussen Nijmegen en Boxmeer. Arriva rijdt op het traject tussen Boxmeer en Roermond gewoon met de trein. Tussen Nijmegen en Boxmeer worden bussen ingezet. In verband met de inrichting van en ruimte in de bus is het meenemen van fietsen niet mogelijk, aldus Prorail. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden, zo stelt het vervoersbedrijf.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten