Oldtimers centraal in Venray

  Nieuws

In het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 juli staan oldtimers centraal in Venray. In het laatste weekend van juli wordt de gemeente traditiegetrouw omgedoopt tot Venray Oldtimer City (VOC). Dit jaar staat de 24e editie op het programma.

Op zaterdag 28 juli staat de Asteria Knapzakkentoer van 130 km op het programma en op zondag 29 juli het oldtimertreffen met een rit van 50 of 80 kilometer in de mooie omgeving van Limburg/Brabant. In het bestuur nam Henk Willems afscheid als voorzitter. Hij heeft de voorzittershamer overgedragen aan Marc Arts. Op de foto het huidige bestuur van VOC. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten