Goldmine Tower blikvanger kermis

  Nieuws

Het is een attractie voor waaghalzen. Voor mensen met hoogtevrees is het een no-goarea. Desondanks is de Goldmine Tower een van de blikvangers van de kermis in Venray. De toren wordt gebouwd op het Raadhuisplein en is negentig meter hoog.

De vrije val staat garant voor spektakel. Saillant detail: op het hoogste punt kantelen de zittingen van Goldmine Tower nog naar voren. "Deze toevoeging maakt de Goldmine Tower uniek. Een vrije val staat wel vaker op de kermis, maar feit dat de stoelen kantelen is wel bijzonder. Erg speciaal om deze attractie in Venray te hebben", vertelt kermiscoördinator Helene Busser. Andere publiekstrekkers zijn onder meer Funhouse Fire Department, Air Race Bungee en Jumbo. "Ook de Breakdance en de Turbo Polyp ontbreken niet op de kermis. We hebben samen een mooie kermis op poten gezet. Nu moet het alleen nog gezellig worden, maar dat moet lukken."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten