Zonnige Speelstad Venray

  Nieuws

Het was zaterdag de zesde editie van Speelstad Venray. Op het Schouwburgplein in het centrum werden onder een stralend zonnetje tal van activiteiten gehouden voor de kinderen uit de regio.

Net als in voorgaande jaren was Junior Kamer Venray de organisator van het evenement. De opbrengst gaat dit jaar naar de Spettervallei. Er was volop beweging op het Schouwburgplein. Voor de jongelingen waren onder meer springkussens geplaatst, stond er een zandbak en ook konden ze plaatsnemen in een draaimolen. Net als vorig jaar waren er ook weer gezonde snacks voor de kinderen. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten