Vincent van Gogh wint Gastvrijheidszorg Award 2017.
Vincent van Gogh wint Gastvrijheidszorg Award 2017.

Vincent van Gogh wint Gastvrijheidszorg Award 2017

Nieuws

Het Vincentiushof van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid heeft  tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Utrecht de Gastvrijheidszorg Award 2017 gewonnen.

De afdeling Korsakov Wonen van Vincent van Gogh viel ook in de prijzen met een derde plaats. Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is het stimuleren van goede gastvrijheidszorg. Het hoogst aantal gegeven sterren in de categorie GGZ is vier (van de vijf) sterren en Vincentiushof heeft met zijn score van vier sterren de eerste plaats behaald in deze categorie. Ook Korsakov Wonen kreeg vier sterren. De jury kijkt in haar waardering naar beleid, faciliteiten, eten en drinken, ambiance, klantvriendelijkheid en bejegening.

Het Vincentiushof is een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met psychiatrische en psychogeriatrische problematiek. De jury was zeer te spreken over de gemoedelijke en prettige leefomgeving, de warme en respectvolle uitstraling en de aandacht van de deskundige medewerkers. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Uit de krant