Golden Earring treedt op zaterdag 9 september op in hartje Vierlingsbeek. Foto: Kees Tabak.
Golden Earring treedt op zaterdag 9 september op in hartje Vierlingsbeek. Foto: Kees Tabak.

Win kaarten voor Schintaler of Golden Earring

Nieuws

Peel en Maas mag gratis kaarten weggegeven voor het optreden van De Schintaler op vrijdag 8 en Golden Earring op zaterdag 9 september in Vierlingsbeek.

Mail het antwoord op de vraag 'Hoe heet de zanger van Golden Earring?' naar cafe@herbergthijssen.nl en maak kans op een van de tien vrijkaarten voor De Schintaler of Golden Earring. Zet in de mail duidelijk naar welk optreden je voorkeur uitgaat. 

De  formatie De Schintaler bestaat uit niet de minste muzikanten. Een paar bandleden spelen bij André Rieu en hebben met De Schintaler een eigen band. De Schintaler speelt Limburgse volksmuziek. Nummers als 'Welkom in Limburg', 'Limburgse Meid' en 'Veer hobbe zin drin', om er maar een paar te noemen, groeiden uit tot hits. In Vierlingsbeek spelen ze een van hun drie concerten in Nederland. Golden Earring is de oudste en veelzijdigste rockband van Nederland ooit. Iedereen kent hun klassiekers als Twilight Zone en When, Radar Love  The Lady Smiles wel. In het voorprogramma van Golden Earring treden de bands Jackson's Cage, coverband This is Beethoven en de slagwerkgroep uit Vortum-Mullem op.  De joekskapellen VG Tumult uit Vortum-Mullem, Efkes Wachte uit Bergen, Net Op Tied uit Maashees en Op Tied Muuj uit Venray warmen het publiek op vrijdagavond 8 september op voor aanvang van het concert van De Schintaler. Beide concertavonden beginnen om 20.00 uur. Kaarten bestellen kan via de website www.vierlingsbeekopenair.nl.  

Uit de krant