Logo peelenmaasvenray.nl
Fotoalbums

Genieten bij De Linde

  Nieuws

Cliënten van Rooyhof, een onderdeel van De Zorggroep, genoten woensdag met volle teugen van een uitstapje naar minicamping De Linde in Merselo.

De regen kwam met bakken uit de lucht, desondanks ging het programma gewoon door met een kopje koffie en een stukje vlaai bij aankomst. Vervolgens verzorgde schaapherder Jan Manders een demonstratie schapen drijven, werd tussen de middag samen een warme maaltijd genuttigd, waarna de verhalenvertellers Frans van de Pas en Henk Deters oude Peelverhalen vertelden met een muzikale aanvulling op de gitaar. De dag werd afgesloten met een kopje soep en een broodje. Peel en Maas TV besteedt vrijdag aandacht aan het uitstapje. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten