Saull at the Park schot in de roos | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Fotoalbums

Saull at the Park schot in de roos

  Nieuws

Auke Classens van muziekstudio Saull en Twan van Bussel van gastrobar Tof presenteerden zondag een nieuw evenement in Venray: Saull at the Park.

In het nieuwe stadspark aan het Mgr. Goumansplein verzorgden leerlingen van Saull een miniconcert. Bijna twintig artiesten in de leeftijd van 12 jaar tot 60-plus betraden het podium. Alle artiesten werden begeleid door pianist Niels Spee en gitarist Jurian Mooren. Het aanbod aan muziek was zeer divers: van singer-songwriter en bluesnummers tot eigen nummers en covers, solo of meerstemmig. Het nieuwe recept bleek een schot in de roos. Leerlingen die zich op een podium konden presenteren en vele bezoekers die genoten van live muziek en een hapje en een drankje. Het fantastisch zomerzonnetje maakte het compleet. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten