Actief met water tijdens een van de activiteiten van IVN Geijsteren-Venray.
Actief met water tijdens een van de activiteiten van IVN Geijsteren-Venray.

Kinderactiviteit IVN Geijsteren-Venray

  Nieuws

IVN Geijsteren-Venray houdt in de meivakantie natuuractiviteiten voor de jeugd, zoals speurtochten, hutten bouwen of gewoon lekker struinen door de natuur.

Dit jaar is er op dinsdag 25 april vanaf 10.00 uur een speurtocht voor kinderen van zes tot twaalf jaar rondom het gebied van de Broekberg, de St. Goarkapel en het stroomgebied van de Molenbeek in Wanssum. De start is bij de tennisbanen, Gagel 2 in Wanssum. Aanmelden kan bij Wim Mommen via e-mail mommen@home.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten