Logo peelenmaasvenray.nl
Vastelaovend staat centraal in de komende twee uitzendingen van het historische programma Venray van toen. Foto"archief Piëlhaas.
Vastelaovend staat centraal in de komende twee uitzendingen van het historische programma Venray van toen. Foto"archief Piëlhaas.

Gouden uitzending Venray van toen

  Nieuws

Sinvid Mediamakers is in 2012 in samenwerking met Peel en Maas TV gestart met het programma Venray van toen.

In vier jaar tijd zijn er bijna vijftig programma's gemaakt. Nagenoeg alle intro's van de uitzendingen zijn aangekondigd door presentator Paul Rutten. Vandaag de dag is Sjang Vollenberg de vast tekstspreker. In januari 2017 staat de 50ste uitzending op de agenda, maar dat is zeker niet de laatste, laat producent Jac van Sinten weten. "Voor 2017 hebben nog wel voldoende materiaal." 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over heet programma, dat in januari en februari in teken staat van de vastelaovend. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten