Logo peelenmaasvenray.nl
Van links naar rechts op de foto:  Jan Koppes, Jan van Dijk, Jan Poels en Marriet Huppertz.
Van links naar rechts op de foto: Jan Koppes, Jan van Dijk, Jan Poels en Marriet Huppertz.

Cheque voor Naoberzorgpunt

  Nieuws

De Kammeräöj, een groep sympathisanten van carnavalsvereniging De Vöskes Meerlo, heeft het Naoberzorgpunt Meerlo verrast met een cheque ter waarde van 111,11 euro.

De cheque werd aan het begin van de traditionele Kerst-in in Meerlo overhandigd door de bestuursleden Jan Poels en Jan Koppes van De Kammeräöj aan Jan van Dijk en Marriet Huppertz van het Naoberzorgpunt. De cheque kreeg meteen een plek in de grote wensboom in het gezondheidscentrum in Meerlo, waar Naoberzorgpunt onderdak heeft. De groep De Kammeräöj heeft als doel om meer kleur en fleur aan te brengen in Meerlo en dan het liefst in de carnavalskleuren rood, geel en groen. Koppes en Poels vertelden dat hun vereniging onder de indruk is van het prachtige werk dat de vrijwilligers van Naoberzorgpunt verrichten. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten