Logo peelenmaasvenray.nl
Annie Gielens en Nelly Poels werden in de bloemetjes gezet.
Annie Gielens en Nelly Poels werden in de bloemetjes gezet.

Jubilarissen de Zonnebloem

  Nieuws

Annie Gielens en Nelly Poels kregen tijdens de kerstviering van de afdeling Leunen-Veulen-Heide van de Zonnebloem een gouden insigne opgespeld.

Beide dames zijn 25 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem. Ook Lies Michels kreeg een gouden insigne. Zij is 25 jaar vrijwilliger bij de afdeling Oicastrum. De voorzitter van die afdeling, Lucie Broeksteeg, werd verrast met een bloemetje omdat zij tien jaar voorzitter is. 

Foto beneden: Lucie Broeksteeg en Lies Michels.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten