Logo peelenmaasvenray.nl

Bewoners genieten van kerstmiddag

  Nieuws

Ze genoten zaterdagmiddag met volle teugen. De bewoners van verzorgingshuis Het Schuttersveld in Venray kregen door de dames van Lionsclub Venray Peelparel een kerstmiddag aangeboden.

Samen met Anita Bijvoet, en op piano begeleid door Els Peterink, werden kerstliedjes gezongen en een kopje koffie en thee en heerlijk door de leden van de dames serviceclub zelfgemaakt gebak geserveerd. Aan het einde van de middag kregen de bewoners nog een aardigheidje in de vorm van ook eigen gemaakte koekjes en een kerstwens. Na afloop typeerde een van de bewoners treffend de sfeer van de middag: "Normaal doet hier iedereen alles alleen. Nu hebben we de middag samen beleefd." Maaike Boekwijt van Lionsclub Venray Peelparel had ook zichtbaar genoten van de activiteit: "Voor even konden de bewoners weer de kerstsfeer van vroeger proeven. Het was een hele mooie middag." Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten