Logo peelenmaasvenray.nl

ZwartOpWit Notariaat starter van het kwartaal

  Nieuws

ZwartOpWit Notariaat in Venray is gekozen als de vierde Starter van het Kwartaal in 2016. Deze nieuwe notaris is tevens de eerste vrouwelijke notaris in Venray.

Olga Roffers heeft sinds enkele maanden een kantoor op Noorderhof en werkt daar met twee medewerkers. Een geheel nieuw notariskantoor oprichten is niet zo gebruikelijk. Meestal neemt een kandidaat-notaris van een bestaand notariskantoor het notariaat over. Maar Olga wilde iets opbouwen vanaf de basis en daar haar eigen wensen en persoonlijkheid in kunnen brengen. Degene die een bestaand notariaat overneemt komt vaak in een gespreid bedje, maar dat was nou net niet wat Olga zocht. Alleen door een volledig nieuw notariaat op te richten, kon ze het zelf vormgeven en haar visie van een modern notariaat realiseren.

Olga heeft niet alleen particulieren als klant, maar langzamerhand komen er ook bedrijven naar haar notariaat. "Dat ik de eerste vrouwelijk notaris ben in Venray is nu nog bijzonder, maar daar kan ik geen toekomst op bouwen. Een brede klantenkring met variatie in mijn taken en een laagdrempelig notariaat is mijn doel." Wethouder Loonen is blij met een nieuwe startende notaris in Venray. "Ik wist eerlijk gezegd niet dat zelfstandig notaris worden zo'n zware toelatingsprocedure betekende. Petje af voor deze starter, die ik dan ook graag een goede toekomst toewens."

Met de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de initiatiefnemers gemeente Venray, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van 1.000 euro voor de Starter van het Jaar. Ook meedoen? Meer informatie staat op www.venray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten