Logo peelenmaasvenray.nl
Gedeputeerde Patrick van der Broeck wenst een van chauffeurs veel succes in de nieuwe bus. Foto: Twitter Anne Thielen.
Gedeputeerde Patrick van der Broeck wenst een van chauffeurs veel succes in de nieuwe bus. Foto: Twitter Anne Thielen.

Gloednieuwe Arriva-bussen en -treinen rijden eerste rit

  Nieuws

Zondag 11 december 2016 hebben de Arriva-medewerkers met gloednieuwe bussen en treinen hun eerste dienstregelingsrit gereden. Daarmee is de concessie Limburg gestart.

Roos Zevenboom, woordvoerder Arriva Nederland: "We zijn begonnen. Alle bussen en treinen zijn vanochtend met hun eerste ritten gestart en we hebben inmiddels de eerste reizigers in het gloednieuwe materieel mogen begroeten." Op zondag 11, 18 en 25 december nodigt Arriva reizigers uit voor een gratis reis met de nieuwe treinen en bussen in heel Limburg. De actie is alleen geldig op vertoon van het gratis e-ticket. Dit ticket kan worden gedownload via arriva.nl/zondaggratis.

.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten