Logo peelenmaasvenray.nl

Zedenmisdrijf: politie zoekt getuigen

  Nieuws

De politie onderzoekt een ernstig zedenmisdrijf dat vrijdagavond plaatsvond op de Hulstweg in Oostrum. Daarbij werd een 21-jarige vrouw uit de gemeente Venray gedwongen tot seksuele handelingen en seksueel misbruikt. De recherche is dringend op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste rond 20.00 uur vanuit Landweert de Stationsweg op en merkte dat er een man achter haar fietste. Onderweg kwam de vrouw twee fietsers tegemoet. Voorbij het station in Oostrum fietste ze over het fietspad langs de Oirloseweg verder richting Oostrum. Onder het viaduct van de Deurneseweg kwam de man naast haar fietsen, bedreigde haar en dwong haar de Hulstweg in te fietsen. Daar moest ze afstappen en werd ze misbruikt. Vervolgens ging de dader ervandoor. Toen het slachtoffer thuis was, is de politie gealarmeerd. De dader is een blanke man met een stoppelbaard. Hij is ongeveer 40 tot 50 jaar oud, sprak Nederlands en was ongeveer 1.85 tot 1.90 m groot. Hij had volgens het slachtoffer een normaal postuur met brede schouders. Hij droeg een wollen muts, vermoedelijk een spijkerbroek en een zwarte jas, met een klein lichtkleurig logo op de borstzak. Hij fietste op een donkere herenfiets. De politie is dringend op zoek naar getuigen die vrijdagavond op of rond de Hulstweg of op de route van het slachtoffer iets hebben gezien dat te maken kan hebben met dit misdrijf. Ook wil de politie graag spreken met de twee tegemoetkomende fietsers. Neemt contact op via telefoon 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten