Logo peelenmaasvenray.nl
'Pieten' konden de afgelopen drie weken daklopen in het Limburgs Museum. Foto: Limburgs Museum.
'Pieten' konden de afgelopen drie weken daklopen in het Limburgs Museum. Foto: Limburgs Museum.

Bezoekersrecord pakhuis van Sinterklaas

  Nieuws

De werkzaamheden in het pakhuis van Sinterklaas zijn weer afgerond voor dit jaar. De afgelopen drie weken is er in het Limburgs Museum in Venlo iedere dag hard gewerkt om alle cadeautjes uit te zoeken, in te pakken en in de schoorsteen te gooien.

Dit jaar is het pakhuis van Sinterklaas bezocht door een recordaantal bezoekers. Ruim 9.500 bezoekers hebben het pakhuis van Sinterklaas in het museum bezocht. Sinds 2010 heeft het museum in Venlo niet meer zo veel bezoekers mogen ontvangen in deze periode. Veel bezoekers hebben dit jaar het bezoek aan het pakhuis van Sinterklaas gecombineerd met de Playmobil-tentoonstelling. De tentoonstelling 40 jaar Playmobil – een avontuurlijke reis door de tijd is nog tot en met 27 augustus 2017 te zien in het Limburgs Museum. Het Limburgs Museum is gelegen aan de Keulsepoort 5 in Venlo. Voor meer informatie kijk op de website www.limburgsmuseum.nl.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten