Logo peelenmaasvenray.nl
Met een hoogwerker werden enkele moeraseiken aan de Meerlose Hoofdstraat voorzien van kerstverlichting 
Met een hoogwerker werden enkele moeraseiken aan de Meerlose Hoofdstraat voorzien van kerstverlichting 

Meerlo wordt verlicht

  Nieuws

Een groep Meerlonaren is zaterdag gestart met de aanleg van feestverlichting in enkele hoge eikenbomen aan de Hoofdstraat in Meerlo. Dit in aanloop naar de grote Kerst-in die op woensdag 14 december in Meerlo plaatsvindt van 17.00 tot 21.00 uur.

Vorig jaar hing een sliert van lichtjes door de Hoofdstraat. Het idee is nu om elk jaar enkele bomen te voorzien van blijvende kerstverlichting. Over enkele jaren zijn dan alle bomen aan de doorgaande weg in Meerlo voorzien van feestverlichting. De Kerst-in Meerlo is een initiatief van de gezamenlijk ondernemers, dat wordt omarmd door het hele dorp. Naast het feit dat alle ondernemers tijdens de Kerst-in open zijn met speciale acties worden links en rechts in het dorp kleine concerten gehouden, is er in de kerk een expositie van de kerststallenverzameling van de pastoor en zijn er allerlei hapjes te krijgen.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten