Logo peelenmaasvenray.nl
Bron: Facebook Oorlogsmuseum Overloon.
Bron: Facebook Oorlogsmuseum Overloon.

Oorlogsmuseum zoekt dief waarschuwingsbordje

  Nieuws

Het Oorlogsmuseum in Overloon is op zoek naar een dief. De man stal dinsdag rond 13.00 uur uit het museum een voorwerp uit de collectie.

Het Duitse waarschuwingsbordje voor mijnenvelden werd meegenomen door een volgens het museum Engelssprekende man. In een draagzak smokkelde hij het bordje naar buiten. Het oorlogsmuseum heeft een bewerkte foto van de man op Facebook gezet, en heeft hem een ultimatum gesteld. 'Als hij voor maandag 28 november 12.00 uur het niet bij ons heeft ingeleverd, halen we de gele streepjes weg', meldt het museum.

Ook is het museum op zoek naar getuigen van de diefstal of mensen die meer informatie hebben. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten