Logo peelenmaasvenray.nl

'Het beste idee van de Meulebeek'

  Nieuws

De kinderen van groep 7 van basisschool de Meulebeek in Oostrum hebben de afgelopen weken onder leiding van juf Jenny hard gewerkt aan het project 'Het beste idee van de Meulebeek'. Het project gebeurde in samenwerking met Techniekplein Venray.

Op het Techniekplein Venray werden de ideeën van de kinderen uitgewerkt tot een mooi product. De kinderen gebruikten hiervoor een eigen bouwtekening. Er werd onder andere gewerkt aan een machine die zelf kleren uit de kast kan pakken en een machine die snel en goed je tanden poetst. Deze week werden de ideeën op school door de kinderen gepresenteerd. Op Peel en Maas TV is hiervan een verslag te zien. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten