Logo peelenmaasvenray.nl

Kerstdiner De Herberg

  Nieuws

Werkgroep De Herberg houdt op zondag 25 december, eerste kerstdag, voor de derde keer een kerstdiner voor mensen die het fijn vinden om samen met andere mensen het kerstfeest te vieren. Het diner wordt vanaf 13.00 uur geserveerd in het zaaltje van de Paterskerk.

"In de afgelopen jaren schoven velen bij ons aan tafel en werd er door iedereen volop genoten van een heerlijk, uitgebreid kerstdiner, een drankje, maar vooral ook van een gezellig gesprek aan tafel", aldus Netty van Reenen van de Werkgroep De Herberg. "De mensen kunnen voorafgaand aan het kerstdiner de heilige mis in de Paterskerk bijwonen en aansluitend door naar het zaaltje voor het kerstdiner. We gaan ook dit jaar ons uiterste best doen om het voor alle aanwezigen een fijn kerstfeest te laten zijn." Opgeven voor het kerstdiner kan tot zondag 18 december bij Tinie Claassen, telefoon (0478)571425 of mobiel 06-23596886. Voor mensen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen, bestaat er de mogelijkheid tot vervoer. Dit kan worden doorgegeven bij opgave. Vrijwilligers die willen helpen met vervoer, het ophalen en thuisbrengen van deelnemers aan het kerstdiner, kunnen dit doorgeven aan Johan van Reenen van de Werkgroep De Herberg, telefoon (0478)581562. Een eigen bijdrage voor het kerstdiner is niet noodzakelijk, wel welkom.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten