Logo peelenmaasvenray.nl

Brunch voor mantelzorgers

  Nieuws

Om alle mantelzorgers in Venray een blijk van waardering voor hun werk te geven, verzorgt Rotary Venray in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg op 12 november een brunch.

In Venray zijn er zo'n 6000 mantelzorgers actief, die meer dan acht uur per week en of langer dan drie maanden zorgen voor hun partner, kind, familielid of vriend. Vaak gebeurt dit samen met andere familieleden of vrienden. Thema van de Dag van de Mantelzorg 2016 is dan ook: Mantelzorg doe je samen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten