Logo peelenmaasvenray.nl

Lintje voor Nelly Marcellis-Smeets

  Nieuws
Foto Hoedemaekers Venray

Burgemeester Hans Gilissen heeft dinsdag een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Nelly Marcellis-Smeets (75) uit Venray. Mevrouw Marcellis ontving het lintje ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Samendoendag.

Nelly Marcellis zet zich langdurig, belangeloos en op allerlei manieren in voor de samenleving in Venray met name voor de ouderen in Ysselsteyn en Vredepeel. Zij doet haar vrijwilligersactiviteiten vooral voor de KBO. Zo was ze mede-initiatiefneemster en organisator van de inmiddels 20 jaar bestaande Samendoendag, een wekelijkse creatieve middag voor alle ouderen in het dorp. Ook is zij al ruim tien jaar een betrokken bestuurslid van de KBO. Hier is zij verantwoordelijk voor alle entertainment-activiteiten. Jaarlijkse organiseert zij de ontspanningsmiddag voor alle ouderen van de dorpen Vredepeel en Ysselsteyn. Sinds 1995 is Nelly betrokken als vrijwilligster bij Museum de Peelstreek in Ysselsteyn. Met veel toewijding verzorgt zij de in- en rondleidingen en heeft zij een grote inbreng bij de inrichting van de exposities. Ook is Nelly sinds 2015 lid van het dorpsforum Ysselsteyn. Hier vertegenwoordigt zij op alerte wijze de groeiende groep ouderen. Foto Hoedemaekers Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten