Logo peelenmaasvenray.nl

Nieuw parkeerbeleid van kracht

  Nieuws

In Venray werd vrijdag officieel de blauwe zone ingevoerd. Burgemeester Hans Gilissen en Theo Klabbers, voorzitter van Venray Centraal, gaven het startschot voor het nieuwe parkeerbeleid in Venray.

Binnen de binnenring in het winkelcentrum is een blauwe zone ingevoerd. Met een parkeerschijf kan hier maximaal twee uur worden geparkeerd. Op de slagboomterreinen en parkeergarage De Gouden Leeuw kan voor een laag tarief worden geparkeerd. "We kijken naar de toekomst", aldus Theo Klabbers van Venray Centraal. "Met het uitvoeren van dit nieuwe parkeerbeleid hopen we dat het winkelcentrum aantrekkelijk blijft voor bewoners, ondernemers en bezoekers." Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten