Logo peelenmaasvenray.nl

Bijdrage voor De Halt

  Nieuws

Gemeenschapsaccommodatie De Halt in Holthees heeft een bijdrage toegezegd gekregen van 7.500 euro van het VSBfonds voor het verbeteren van de accommodatie.

De bijdrage wordt met name besteed aan de tv- en geluidsinstallatie in het gebouw. Dankzij deze bijdrage kan Holthees-Smakt, en in het bijzonder het verenigingsleven, binnenkort beschikken over een goed toegeruste accommodatie. Het  VSBfonds is een van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland.  In de afgelopen vijfentwintig jaar steunde het fonds zo'n 40.000 projecten, samen goed een donatiebedrag van 700 miljoen euro. Het fonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Dit doet het fonds door projecten te ondersteunen met geld, kennis en netwerken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten