Kranslegging op begraafplaats

  Nieuws

Honderden militairen van acht nationaliteiten, deelnemers aan de Vierdaagse in Nijmegen, legden maandag kransen bij het grote kruis van de Duitse begraafplaats in Ysselsteyn.

Op uitnodiging van de Duitse delegatie, die al jaren voor de start van de Nijmeegse vierdaagse een krans legt op de begraafplaats, waren ook dit jaar militairen uit andere landen officieel uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen. Ook het Venrayse college van burgemeester en wethouders kreeg een uitnodiging. De wethouders Lucien Peeters, Ike Busser, Martijn van der Putten en Jan Loonen woonden de plechtigheid bij. Toon Loonen (op de foto rechts) vertegenwoordigde de gemeenteraad van Venray. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten