Ridder in de orde van Oranje-Nassau Tini Nabuurs. Foto: Ron Koenen.
Ridder in de orde van Oranje-Nassau Tini Nabuurs. Foto: Ron Koenen.

Lintje voor Tini Nabuurs bij opening nieuwbouw Inalfa

Nieuws

Burgemeester Hans Gilissen reikte donderdag een koninklijke onderscheiding uit aan Tini Nabuurs (64) uit Overloon tijdens de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Inalfa Roof Systems. Tini Nabuurs viert dit jaar zijn vijftigjarig jubileum bij Inalfa.

Tini Nabuurs wordt geroemd om zijn tomeloze en uiterst waardevolle inzet voor lnalfa. Hij had een groot aandeel in de groei van deze internationale organisatie. Zo is hij vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de producten en legt hij zich nu toe op het doorgeven van kennis en ervaring aan de volgende generatie. De laatste tien jaar vertegenwoordigde Tini Nabuurs Inalfa binnen het landelijke RAI Industrie Platform (overkoepelend orgaan rijwiel- en automobielindustrie). Het doel van deze branchevereniging is de lobby voor een toekomstbestendige automotive-toeleveringsindustrie. Via de RAI kan deze bedrijfstak zijn stem laten horen in Europese platformen die invloed hebben op de regelgeving en subsidie richting, zoals het EU-platform CLEPA.

Tini Nabuurs begon in 1966 op 15-jarige leeftijd als leerling-gereedschapsmaker. Onder andere via de functies tekenaar/constructeur en senior hoofd ontwikkeling en constructie, klom hij op tot zijn huidige functie Group Vice President Representative of China & Advisor to the  Board.  Tini Nabuurs is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De reportage over de opening van het nieuwe hoofdkantoor is via deze link te bekijken:

Uit de krant