Logo peelenmaasvenray.nl

Fietsersballet voor het goede doel in Oirlo

  Nieuws

Honderd boeren op een wielrenfiets houden aanstaande zaterdag een levensgroot fietsersballet in Oirlo.

Zij vormen samen het getal 666.666 euro, het bedrag dat ze deze week passeerden met hun gezamenlijke acties tegen kanker. De boeren doen met een groep van 240 collega's mee aan Alpe D'Huzes op 1 en 2 juni. Op deze dag hopen de boeren die meedoen onder de titel Big Challenge het totale bedrag van 999.999 euro te hebben opgehaald voor de strijd tegen kanker. Nederlandse boeren zijn al jaren de grootste deelnemersgroep op Alpe D'Huez.

Het fietsersballet op zaterdag 9 april vindt plaats in een groot weiland langs veevoerfabriek Vitelia in Oirlo. Het levensgrote getal 666.666 wordt gevormd door honderd fietsers in een weiland. De jongste deelnemer uit de groep, Bram van Bommel (10) uit Castenray, geeft om 10.45 uur het startschot.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten