Klaas Manders is heel tevreden over de tussenstand van 900 euro. Foto Henk Lammen.
Klaas Manders is heel tevreden over de tussenstand van 900 euro. Foto Henk Lammen.

Leerlingen rennen voor het goede doel

  Nieuws

Leerlingen van het Raayland College in Venray liepen vrijdagmorgen rond het hoofdveld van SV Venray voor het goede doel: De Kammeraoj uut Rooy.

Dit is een groep mensen uit Venray die op 2 juni 2016 deelneemt aan de Alpe d'Huzes. Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto 'opgeven is geen optie' op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. In samenwerking met het Raayland College hield De Kammeraoj uut Rooy een sponsorloop op sportpark De Wieën. Enkele honderden leerlingen liepen zoveel mogelijk rondjes om geld in te zamelen. "We zijn enorm tevreden over de actie", aldus Klaas Manders, een van de leden van De Kammeraoj uut Rooy. "De tussenstand is inmiddels 900 euro. Een heel mooi bedrag."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten