Annemie Kool schittert in Kool aan de Gang
Annemie Kool schittert in Kool aan de Gang

Kool aan de Gang

  Nieuws

In Schouwburg Venray is op donderdag 31 maart 2016 de voorstelling Kool aan de Gang….. met geluk van cabaretière Madelijne Kool te zien.

De opbrengst van de avond gaat naar Stichting COR. De voorstelling begint 20.00 uur. "We hopen dat de zaal is uitverkocht. Dan wordt het een gezellige avond en levert het een mooi bedrag op voor het goede doel", aldus pr-dame Maaike de Vocht van Lions Club Venray Peelparel. De Venrayse serviceclub is initiatiefnemer van deze culturele avond. In Peel en Maas deze week meer over deze bijzondere voorstelling.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten