Arbeidsmigrantenhotel OTTO Work Force in Boskoop

  Nieuws

Stef Blok, minister voor Wonen en Rijksdienst, heeft maandag samen met Tseard Hoekstra, wethouder van de  gemeente Alphen aan den Rijn, ondernemer Jan Zeeman  en Frank van Gool, directeur OTTO Work Force in Venray, in Boskoop een hotel voor arbeidsmigranten geopend. De locatie biedt huisvesting aan 350 arbeidsmigranten.

Anderhalf jaar geleden sloegen de vier partijen de handen ineen om het toenemende aantal arbeidsmigranten in de regio te voorzien van kwalitatief hoogwaardige huisvesting. Sinds oktober 2014 werkten zij voortvarend samen aan dit traject. Het resulteerde in een transformatie van dit voormalige Connexxion-terrein in Boskoop; het voormalige Connexxion-kantoor werd herontwikkeld. Daarnaast werd een nieuw hotel gebouwd op het terrein.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten