Logo peelenmaasvenray.nl
Foto:

Seniorenwandeling Wanssum en Broekberg

  Natuur

In verband met Corona maximaal 24 (in 2 groepen) deelnemers, daarom is aanmelden via e-mail verplicht. Vermeld in het onderwerp ‘seniorenwandeling Wanssum’ en uw naam, emailadres en telefoonnummer van de deelnemende personen. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging.

De laatste jaren is door het project Ooijen-Wanssum in Wanssum en vooral rondom de haven veel veranderd. We lopen langs de haven, via de Broekweg naar de kapel St Goar.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten