Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Dorpsraad &nbsp;Merselo en ATV Venray &nbsp;zetten ook dit jaar een streep door de Merseloop.&nbsp;</p>

Dorpsraad  Merselo en ATV Venray  zetten ook dit jaar een streep door de Merseloop. 

(Foto: Persfoto)

Ook dit jaar geen Merseloop

  Merselo

De dorpsraad van Merselo en ATV Venray hebben als organisatoren van de jaarlijkse Merseloop besloten dat de tiende editie niet doorgaat. Het tweede lustrum van deze stratenloop staat nu gepland op zaterdag 25 juni 2022.

Ook in de jaren 2019 en 2020 kon de Merseloop, die plaatsvindt tijdens de kermis in het dorp, niet doorgaan wegens respectievelijk de hitte en covid-19. Ondanks de versoepelingen heeft de organisatie,  vanwege de korte voorbereidingstijd en de onzekerheden met betrekking tot de (corona)voorwaarden waaronder wedstrijden gehouden kunnen worden, het besluit genomen ook dit jaar af te zien van het organiseren van deze traditionele loop.

Ze gaat zich nu richten op de editie 2022.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten