Zomeravondwandeling in het Loobeekdal | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De Loobeek in de zomer.
De Loobeek in de zomer.

Zomeravondwandeling in het Loobeekdal

  Merselo

IVN Geijsteren-Venray houdt op woensdagavond 19 juli in het jonge natuurgebied Loobeek in Merselo een wandeling in het kader van de vierseizoenenwandelingen.

Deze gratis toegankelijke zomeravondwandeling start om 19.00 uur bij de picknickplaats en het informatiebord over de Loobeek aan de weg Weverslo (tussen de wegen Weversven en Haag).  De IVN-gidsen vertellen tijdens de wandeling over dit gebied met de meanderende beek en het moerasbos. In hetzelfde natuurgebied vindt op zondag 15 oktober de herfstwandeling plaats.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten