Merselo krijgt weer trapveldje | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Merselo krijgt weer trapveldje

  Merselo

Al enkele jaren is er geen trapveldje meer in Merselo. De dorpsraad kreeg herhaaldelijk vragen van de voetballende jeugd om een nieuw grasveldje in het dorp.

Dat bleek nog niet zo gemakkelijk, want midden in het dorp is er geen plaats voor. Na een zoektocht werd aan de Pas (tegenover huisnummer 8) toch een stukje grond gevonden. Het perceel is eigendom van Staatsbosbeheer. De eigenaar ging ermee akkoord het als trapveldje in gebruik te nemen. Tevens komt er een voetpad naar het achterliggende natuurgebied.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten