6000 euro voor St. Oda Merselo | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
St. Oda uit Merselo is blij met de nieuwe instrumenten.
St. Oda uit Merselo is blij met de nieuwe instrumenten.

6000 euro voor St. Oda Merselo

  Merselo

Fanfare en drumband St. Oda uit Merselo heeft haar beleid de laatste jaren afgestemd op het verwerven en behouden van jeugdleden.

Dit heeft tot resultaat geleid, want de vereniging beschikt over een groot jeugdorkest en onlangs zijn er weer vijftien leerlingen begonnen op een blaas- of slagwerkinstrument. Dit had wel tot gevolg dat het instrumentarium flink uitgebreid moest worden. De vereniging kreeg hiervoor een bijdrage van Het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg van 3000 euro. In het kader van de Motie Volkscultuur heeft de provincie Limburg dit bedrag verdubbeld tot 6000 euro. De instrumenten zijn inmiddels in gebruik genomen door de vereniging.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten