Logo peelenmaasvenray.nl

Groep van acht ooievaars gesignaleerd

  Merselo

Afgelopen week wist de Venrayse fotograaf Wiel Poels (fotogroep eXposure) een unieke serie foto's te schieten in het buitengebied van Merselo.

Een achttal ooievaars was daar neergestreken in een open weide en deed zich tegoed aan de rijkelijk aanwezige regenwormen en kikkers. Dit vormt het stapelvoedsel. Daarnaast pakken ooievaars allerlei ander dierlijke prooien die niet te moeilijk te bemachtigen zijn. Kijk naar deze mooie serie foto's en geniet.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten