Logo peelenmaasvenray.nl

Dorpsraad Leunen stelt archief veilig

  Leunen

Op 1 maart 2018 gaat de website dorpenvenray.nl uit de lucht. Het dorpsradenoverleg heeft besloten de sterk verouderde site niet meer te updaten en op zoek te gaan naar iets nieuws.

Het gevolg is dat de aangesloten dorpsraden dadelijk niet meer online te vinden zijn. Het dorpsradenoverleg overweegt om samen met Venray Bloeit een nieuw digitaal portaal op te zetten. Maar het duurt nog even voordat dit gerealiseerd is. De Leunse dorpsraadvoorzitter Jeroen van de Leur is alvast aan de slag gegaan om de bestanden van de dorpsraad veilig te stellen.  "Er staat een groot archief op vanaf 2003. Met onder meer alle notulen en jaarverslagen", vertelde Van de Leur maandag in de dorpsraadvergadering. "Voor 1 maart moeten we alles eraf halen en de data veiligstellen. Dit verdient geen schoonheidsprijs. Het dorpsradenoverleg had dit eerder moeten communiceren." De Leunse dorpsraad bekijkt nu om zelf een website op te zetten.

Donderdag in Peel en Maas meer nieuws uit de Leunse dorpsraadvergadering. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten