Logo peelenmaasvenray.nl

Uitstel besluit Polenhotel in Leunen

  Leunen

De gemeenteraad neemt voor de zomervakantie geen besluit meer over de komst van een Polenhotel in de oude melkfabriek in Leunen.

Er zijn zo veel bezwaarschriften binnengekomen dat de gemeente meer tijd nodig heeft. Daardoor is de behandeling van de omgevingsvergunning in de raadsvergadering van 27 juni niet meer haalbaar. De bezwaartermijn liep van 31 maart tot 11 mei. De gemeenteraad bespreekt het Polenhotel nu in de eerste vergadering na de zomer, op dinsdag 19 september.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten