Logo peelenmaasvenray.nl
Confetti Venray met Fireworks.
Confetti Venray met Fireworks.

Drie keer Confetti

  Leunen

Afgelopen zaterdagavond hield Confetti zijn concert onder de titel Confetti meets Confetti. Dit keer met twee andere koren met dezelfde naam: Confetti uit Elshout en het vrouwenkoor Confetti uit Helmond.

In een volle zaal van De Baank in Leunen vielen vooral de nummers  All about that Bass en Rather Be van het Venrayse Confetti onder leiding van dirigente Gertie Sikes in de smaak. Het nummer Fire Works van Katy Perry werd toepasselijk begeleid met Confetti-vuurwerk. Aangezien de drie koren afgesproken hebben ook bij elkaar op bezoek te gaan, wordt dit een trilogie van concerten. Tijdens het concert toonde Confetti  voor het eerst ook zijn nieuwe out-fit. 

Later vandaag op Peel en Maas TV een verslag. Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten